5005 leather

5005 leather – szívvel és kézzel, hagyományos módszerekkel és eljárásokkal készített, az időtlenség illatával átitatott bőrdíszművek a Csallóközből. 

Családi Könyvklub

A Családi Könyvklub klasszikus, csomagküldő könyvkereskedelmi szolgáltatás – már a megalapítása óta. Mindezek ellenére Dunaszerdahelyen 2 könyvesboltot is üzemeltet, így lehetőséget ad arra, hogy a csallóközi és a dunaszerdahelyi könyvbarátok akár személyesen, postaköltség nélkül választhassák ki kedvenc könyveiket. Mára a Könyvklub üzletei az egyik legkedveltebb könyvesboltok közé tartoznak.

MAGYAR BOROK HÁZA

Aki ide ellátogat, ízelítőt kap a magyar borok sokszínűségéből és válogathat a nagy neves pincészetek legkiválóbb boraiból. A csopaki, a somlói, a badacsonyi, a füredi, a villányi, a balatonboglári és más híres borvidékek borainak nagy választékával várják a kedves vásárlókat, de pezsgők és pezsgőkoktélok is kelletik magukat a polcokon. Minden vásárlót szeretettel vár a készséges személyzet a magyar borokra szakosodott borházban! Nyitva tartás: Hétfő-péntek: 8.00 –18.00 , Szombat: 8.00 – 12.00.